The English version of the blog: http://astudentofshaman.blogspot.fi/

keskiviikko 8. toukokuuta 2013

Koruja

Muutama päivä sitten luokseni laskeutui vanhan näköinen mies. Hän kertoi minulle tarinan joka kertoi vanhan päästämisestä irti ja antoi minulle puisen rasian. Avasin sen ja sen sisällä oli kaksi sormusta. Kysyin että mitä minun näillä täytyy tehdä ja hän vastasi että ne ovat aina olleet minun ja että minun se pitää tietää, sitten hän lähti.

Tutkailin sormuksia ja mietin että uskallanko laittaa nämä sormeen. Mieleeni tuli että toinen sormuksista on hallitsijan ja toinen palvelijan sormus. Päätin kysyä vielä Makelta ja hän varmisti asian. Tasapaino. Laitoin sormukset sormeeni ja rasiasta tipahti yksi sormus lisää. Nämä kolme sormusta muodostavat pyhän kolminaisuuden.

Tänään ulko oveani koputettiin kolme kertaa. Luulin ensin että kotiin oli tulossa mieheni kun kuulin avaimien kilinää oven toiselta puolelta. Ketään ei tullut ja eteisessä tipahti vaatteita lattialle. Sanoin tulijalle että tule vain peremmälle että ei tarvitse ujostella. En tiedä oliko tulija sama kuin toissapäivänä, hän näytti eriltä mutta energia tuntui samalta. Mies ojensi minulle ison korurasian. "Tämä on sinun." Ja hän lähti. Jäin katselemaan koruja joita oli paljon. Oli erilaisia kivestä, puusta ja arvometalleista tehtyjä sormuksia ja kaulakoruja. Rasiassa oli pohjassa erikseen luukku jonka sai auki. Tiedän että siellä on vaaleanpunainen akaattilevy, mutta luukku on jumittunut. Otin yhden kaulaketjun käteeni ja tunnustelin sen energiaa. Näin fyysisin silmin kuinka katosta iski muutama salama olohuoneeseen ja sitten alkoi satamaan lunta. Päättelin tästä että koru on luonnonvoimien kanssa työskentelyyn. Tunnustelin monien korujen energiaa. Lopetin koska päähäni alkoi sattua niin paljon.

Soitin Markolle. Katselimme yhdessä mitä energioita sain käyttööni. (Jottei jää epäselväksi kenellekkään korut ovat energiamuodossa ja jokainen koru on eri energiaa.) Siellä oli mm. uskoa, vaurautta, hedelmällisyyttä ja terveyttä lisääviä energioita, jotka minun täytyy tuoda tälle tasolle. Lähdin ulkoa luonnosta keräämään kiviä ja puuta joihin voin siirtää nuo energiat.

Aina kun saamme uuden energian käyttöömme sitä täytyy opetella käyttämään, koska se on työkalu. Kun saa uuden energian käyttöön, on tapahtunut itsessä sisäinen muutos.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti