The English version of the blog: http://astudentofshaman.blogspot.fi/

sunnuntai 16. joulukuuta 2012

Yleisimmät kysymykset

Kuinka voin alkaa näkemään?
 Kaikki lähtee ajatuksista. Ne on energiaa.  Riippuu mihin ihminen alkaa suuntaamaan ajatuksensa, henkiseen kasvuun vai materiaaliseen maailmaan. Mitä enemmän ihminen suuntaa ajatuksiaan henkiseen kasvuun, sitä enemmän hän vahvistaa omaa energiakehoa, ja se mahdollistaa näkemisen. (Mediaaliset harjoitukset/ meditointi)
    Uni ja meditaatio on sama asia. Jos joku on joskus nähnyt unta, häntä voi kutsua  "näkijäksi." Selvän näköisyys yleensä aukeaa unennäkemisen kautta.
Suurin este näkemiselle on yleensä pelko ym traumaattiset kokemukset. Pyri myös olemaan egon kanssa tasapainossa.

Miten voin kanavoida? Tämä on hyvin haastavaa. Ensin täytyy saada tietoinen yhteys omaan henkiminään, toisin sanoen yhteys itseeni. Sen jälkeen henkiminä mahdollistaa kanavoinnin, koska se on yhteydessä suoraan henkimaailmaan.

Minulla on vilkas mielikuvitus? Monet jäävät ensimmäiseen ansaan, kun ego alkaa selittämään että "mielikuvitusta se vaan on". 95 % on todellista, 5% mielikuvitusta.  Ihmisellä ei riitä energiat kuvittelemaan laajemmin. 5% on sinun omaa luomaa maailmaa, jota kutsutaan mielikuvitukseksi.

Miksi käsissäni tuntuu kylmää/kuumaa/tuulta?  (Voi tulla myös tuoksuina, tuntua hyvältä tai pahalta.) Tunnet jonkun hengen energian. Yleensä mitä kylmempää energiaa sitä korkeampi olento.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti