The English version of the blog: http://astudentofshaman.blogspot.fi/

sunnuntai 16. joulukuuta 2012

Kirja

Olin menossa nukkumaan ja tunsin kuinka syliini annettiin kirja. Koitin avata silmiä, mutta kirja oli niin kirkas, etten pystynyt katsomaan sitä. Hyppäsin pois kehostani ja tutkin kirjaa. Ystäväni "Muurahainen" oli vieressäni. Hän sanoi että antoi kirjan minulle. Siinä on kaikki maailman kaikkeuden olennot. Myös sinä pegasos. Selailin kirjaa. Se näyttää ulkoapäin että siinä ei ole montaa sivua, mutta kun selaa, niitä tulee ja katoaa.
Siellä oli satuhahmot, taruolennot, jumalat, kaikki.

Muurahainen sanoi että tämä on tarkoitettu vain minulle, käski piilottaa sen hyvin ettei kukaan saa sitä. Tein työtä käskettyä ja piilotin sen niin hyvin kuin osasin.
siinä kirjassa on voimakkaat suojaukset. Ne on ilmeisesti tehty niin että jos joku muu kuin minä lukee kirjaa, se näyttää tyhjältä. Minäkin kun luen niin teksti ilmestyy sana kerrallaan sitä mukaa kun luen.

Soitin ja kerroin Makelle. Hän innostui kirjasta. Kysyi että onko siellä lohikäärmeistä mitään. Sanoin että uskoisin kyllä, ja lupasin katsoa kirjasta.

lohikäärmeitä on montaa sataa rotua. Luin niistä ensimmäisestä joka oli kirjassa:

Lohikäärmeet on käyneet maassa kauan sitten. Suurin osa heistä on parantajia. He ovat kaukaisessa ulottuvuudesssa ja heillä on korkeat sisäiset voimat. Kaikki lajit eivät lennä, osa ryömii tai matelee riippuen rodusta. Lohikäärmeen kyynel parantaa. He nousevat auttamaan ihmiskuntaa 2132. "Ken lohikäärmeeltä avun saa, on noustava korkealle tähtiin. On tuotava vastalahja. jos ei vastalahjaa oo, on hän mentävä se hakemaan. Jos palkas avun ja kyynelen saat, tullaan sinut muistamaan."

Luin myös ihmisistä vähän: Kehittyneet tieteellisesti nopeaa, mutta keskittyy liikaa tieteeseen. Itsekkäitä ja ylväitä olentoja. Pimeän ja valon ihmisiä. Monia rotuja. Muut siviilisaatiot ovat joutuneet auttamaan ihmiskuntaa, koska he ovat tuhoamassa oman maansa.

Ennen tuota kirjaa minulle näytettiin kahta ovea. Toisessa ovessa oli Markon kuva ja toisessa ystäväni kuva. seisoin ovien välissä. Tiesin että jompikumpi pitää valita. Valitsin Markon oven. Siellä oli paljon tehtäviä. Peruutin ja ajattelin ettei kukaan täysjärkinen tuonne uskaltaisi mennä. Päätin siis mennä toisesta ovesta. avasin sen ja siellä oli tyhjyys. Kävelin takaisin Markon ovelle.

Minulle annettiin mahdollisuus vielä valita, että haluanko lähteä shamaanin polulle vai lopettaa.

Muistakaa! Meillä on kaikilla joka hetki mahdollisuus tehdä valinta että lähdemmekö tietoisesti kehittämään itseämme, vai valitsemmeko materiaalin maailman.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti