The English version of the blog: http://astudentofshaman.blogspot.fi/

lauantai 10. marraskuuta 2012

Sekalaisia

Viime yönä Marko tuli uneeni. Hän opetti kuinka "hajottaa" itsensä palasiin, jotta pääsee menemään pienimmästäkin kolosta, jos muuta reittiä ei ole. Se oli aika huikeaa. Menimme seinässä olevasta, n. 1cm kokoisesta kolosta toiselle puolen.

-------------------------------------------------------------------------------

Toinen uneni muutama yö sitten: Jo edesmennyt mummoni ja Marko tulivat uneeni. Mummoni sanoi minulle : "Sinulla on yhtä huono veri kuin minulla oli." Marko sanoi unessa samaa. Mummoni etsi unessa omia lääkkeitään että antaisi niitä minulle. Aamulla kun heräsin, jäin miettimään että mitä he tuolla tarkoittivat. Soitin äidilleni ja kysyin että mihin mummo kuoli. Vastaus oli että verisyöpään. Soitin sen jälkeen Makelle ja kysyin että näkeekö hän että onko minulla tuo sama sairaus. En saanut suoraa vastausta, vaan hän sanoi että ala juomaan pakuri teetä ja syömään mustikoita. Varasin ajan verikokeisiin samana aamuna. Vastaukset olivat ok, mutta jatkan silti teen juomista.

-------------------------------------------------------------------------------

Jostain päin Suomea soitti 30v mies, jolla oli harvinaislaatuinen verisyöpä. Henkimaailman kehotuksesta mies käytti luonnontuotteita mm. pakuria ja mustikkaa. Marko teki tälle miehelle 2 energiahoitoa. Toisella hoitokerralla itse Jeesus laskeutui hoitamaan tätä miestä. Jeesus sanoi että tämä mies tulee kyllä parantumaan.             

hiljattain miehellä oli sitten meno lääkäriin (pitemmäksi aikaa) ja toisena päivänä hänet todettiin terveeksi.

Ei pystytä  "todistamaan" että auttoiko Marko ja yrtit vai lääketiede. (Nykylääketiedekkin yritti tietysti kaikkensa, että mies parantuisi.) 

Eli: Ottakaa varotukset ja kehotukset todesta. Tai jääkää ainakin miettimään niitä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti