The English version of the blog: http://astudentofshaman.blogspot.fi/

torstai 8. marraskuuta 2012

Viikko Markon luona

Kun oli Markon luona Lahdessa, aamut olin Tuulan vedic art kurssilla ja illat Markon opetuksissa. Viikko oli raskas, ja koko ajan oli jotakin oppimista.
Toiseksi viimeisenä päivänä tein Markolle energiahoidon. Puhdistelin mm chakroja. Energiahoito kesti pitkään.

Viikon aikana energiatasoni oli noussut liian korkealle, ja kun hoidin Markoa, pystyin menemään Markon sielutietoisuuten.
Näin erilaisia symboleita, ufoja, humanoideja, laivoja, planeettoja, merirosvoja, sieniä, pääkalloja, noitia, silmiä, lapsia.. Ne tulivat kuin liukuhihnalta. Luettelin niitä pitkään. Jossakin vaiheessa kuulimme molemmat vauvan ensi rääkäisyn.

Illalla kun olin menossa nukkumaan, näin kuinka nuo kaikki leijuivat ilmassa ja kimpoilivat seinistä. Olin tehnyt viikon niin paljon töitä, että energiatasoni oli niin korkealla, että en saanut kolmatta silmää kiinni. Marko ja Tuula pitivät minua kehossani, koska en itse siihen pystynyt. Ties minne olisin leijaillut ilman heitä. Tuosta alkoi sitten maadoittuminen. Koitimme kaikkea. Pidin kiviä kädessä, söin, join, pyörin lumessa. Ei auttanut. Näin henkimaailman kokoajan. Mielessäni ajattelin että "Nytkö se hulluus tuli?". Sitten tuli intuitiivisesti että kuuntele raskasta musiikkia. Kerroin siitä Makelle ja Tuulalle. Laitoin musiikit päälle ja koitin maadottautua edelleen. Se auttoi sen verran, että onnistuin nukahtamaan.

Kun lähdin Lahdesta, henkimaailmasta ja Makelta tuli viesti että nyt et saa tehdä töitä, vaan maadottaudut ainakin viikon. Kolmas silmäni oli yliaktiivinen puolitoista viikkoa tuon reissun jälkeen.

Eli tämän opetuksena on; Pitäkää lepopäiviä. Muistakaa pitää taukoa henkimaailmasta, älkääkä tehkö liikaa töitä kerralla.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti