The English version of the blog: http://astudentofshaman.blogspot.fi/

torstai 4. lokakuuta 2012

Lapsuus ja vanhuus

Kaikilla lapsilla on portit auki henkimaailmaan 0-7 vuoteen asti. Monilla lapsilla on ns. "mielikuvitus" kavereita, jotka ovat oikeasti henkiä, useimmiten omia oppaita.
Tietoisuus aukeaa toisen kerran kun ollaan vanhoja. Ne tietoisuudet jotka aukeavat, riippuu elätystä elämästä. Jotkut vanhat ihmiset sanovat usein että ovat jutelleet jo tästä maiilmasta poistuneen kanssa. Tämäkin on täyttä totta, ei vanhuuden höperyyttä. Eli kun tänne tullaan ja täältä lähdetään, on tietoisuus henkimaailmaan auki.

Tässä yksi Markon kokemus:

Marko ja Tuula menivät auttamaan erästä rouvaa. Rouvan pyynnöstä he menivät hänen luokseen tekemään energiahoitoa. Nainen oli huonokuntoinen ja halusi siksi mennä makaamaan sängylle hoidon ajaksi. Noin 5 minuuttia hoidon alkamisesta, huoneeseen yritti tulla mies, mutta Make ei päästänyt häntä sinne. Mies sanoi että hänen nimensä on Väinö, tämän naisen kuollut aviomies.. Marko vain tähän että et tule tänne. Mies aneli, ja Marko kysyi oppaaltaan että voiko hänet päästää sinne. Vastaus oli kyllä. Väinö meni huoneen nurkkaan ja alkoi huudella naista nimellä. Aluksi nainen ei reagoinut huutoon, mutta sitten hän säpsähti ja sanoi että "hei Väinö!"
Tuon jälkeen huoneeseen yritti tulla toinen mies, joka väitti että hän on naisen kuollut veli. Marko taas kysyi oppaaltaan että voiko hänet päästää ja mies sai luvan tulla. Nämä 2 miestä alkoivat sitten juttelemaan ja Marko kuuli heidän keskustelunsa fyysisesti. He puhuivat säästä. Tämä rouvakin kuuli miesten puheen ja sanoi vaan että "täällä on ollut niin sateista." Väinö kysyi että mitä heidän yhteiselle tutulleen kuului. Nainen alkoi nauramaan ja sanoi: "Se on niin vanhentunu ettet varmasti tuntis enään!"

Tämä naisen veli oli kuollut 49-vuotiaana ja oli ollut alkoholisti. Nainen kysyi että missä miehet asuvat nykyään, vastaus oli että linnassa jossa on paljon enkeleitä ja aina lämmin. Nykyään tämä nainen asuu siellä heidän kanssaan.

Eli alkoholistit eivät ole sen huonompia ihmisiä kuin kukaan muukaan.

1 kommentti:

  1. Hei! Tuli pakonomainen tarve kometoida tuota viimeistä lausetta.. :) Todellakaan alkoholistit eivät ole sen huonompia ihmisiä. Alkoholismi on sairaus! Monella alkoholistilla on alkoholiriippuvuutta aiheuttava geeni, eli he eivät voi viinan himolleen mitään.. On tutkittu juttu. Itse opin tämän eräällä luennolla alkoholismista, luennon pitäjä oli Avominnen päihdeklinikalta. Avominne on yksityinen taho, joka tekee todella tärkeää työtä alkoholistien parissa. Avominne hoidon käyneet yli 80% on raitiita vuoden päästä hoidon jälkeen, kun taas A-klinkan raittiusprosentti on 2!! Kuka tahansa voi käydä kuuntelemassa samaisen luennon, suosittelen lämpimästi.. :) Tässäpä linkki, jos vain kiinnostaa: http://www.avominne.fi/avominewww/tekstisivu.tmpl?navi_id=237

    -Sari K.

    VastaaPoista