The English version of the blog: http://astudentofshaman.blogspot.fi/

maanantai 1. lokakuuta 2012

Keskustelu Ra:n kanssa.

Ra on yksi vanhimmista muinaisessa Egyptissä palvotuista jumalista. Hän oli auringon jumala. (lähde Wikipedia.)

Kesällä Ra tuli kotiini. Hän näytti kauniilta oranssikeltaiselta leijonalta. Ra sanoi minulle "Estä portin vartijaa lähtemästä". Ihmettelin tuota kysymystä. Kuka portinvartija? Mielessäni pyöri useita kysymyksiä. Vaikka koitin häneltä kysellä asiasta enemmän, ei Ra vastannut mitään.
Päätin soittaa Markolle. Kysyin Makelta, että mitä tuo tarkoittaa. Hän oli töissä tuolloin, mutta sovittiin että hän soittaa illemmalla.

Ilalla Marko soitti. Koitimme lähestyä Ra:ta. Marko ei päässyt lähestymään häntä, koska tällä olennolla oli niin vahvat suojaukset. Ra kuitenkin tuli minun luokseni (ja Make tuli henkikeholla). Hänellä oli niin vahvat energiat, että meidän kehomme ei ollut kestää sitä energiaa, mikä  hänestä lähti. Kumpaakin alkoi hengästyttää, pyörryttää. Tuntui ettei jaksa oikein puhua, saati liikkua. Marko sitten kyseli oppaaltaan, että mitä tuo viesti tarkoittaa. Tuli sanat muutto ja tulkinta. Olin juuri tuolloin muuttanut, ja sitä ihmettelin, miksi minun tulisi taas muuttaa. Se ei ole selvinnyt vieläkään.
  Yhtäkkiä mieleeni tuli uneni, jonka olin nähnyt edellisenä yönä. Uni meni näin: Olin jossain omakotitalon pihalla, jossa oli erikseen pihasauna. Menin unessa saunaan, ja lauteille tuli muutama muurahainen. Ajattelin, että kyllä nyt näistä selviää helposti. Sitten niitä alkoi tulla ovista ja ikkunoista. Heräsin. Nuo muurahaiset kuvasivat ihmisiä, jotka tarvitsevat apuani. Kun kerroin tuon Makelle, hän vain sanoi: "Noni! Siinä se on! Älä estä portinvartijaa karkaamasta, eli sinua! Sinä olet portinvartija. Älä tee liikaa töitä!" Ja tuon ratkaisemiseen meni kauan.

Monesti pitää tehdä töitä että saa henkimaailmasta tulleet viestit aukeamaan. Se ei ole aina niin yksinkertaista. Joten pohtikaa ihmiset niitä viestejä joita saatte kanavoituna, tai korteista. Viestien tarkoitus ei välttämättä selviä heti. Miettikää onko viestillä syvempi tarkoitus, jota ette ehkä huomanneet? Ja olkaa kärsivällisiä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti