The English version of the blog: http://astudentofshaman.blogspot.fi/

sunnuntai 7. lokakuuta 2012

Kuoleman enkeli

Tämä sattui viime perjantaina. Hyvä ystäväni soitti minulle ja kertoi omista kokemuksistaan ja kävimme niitä läpi yhdessä. Noin tunnin päästä siitä, hän soitti uudestaan. Ystäväni ääni oli ihan erilainen kuin normaalisti. Hän sanoi minulle: "Koska ihmiset eivät kuuntele enkeleitään, ajaudutte tuhon tielle. Paha saa aina kaiken pahana takaisin, hyvä saa osittain hyvänä. Ihmisten tulisi pyrkiä olemaan kokonainen. Silloin voi elää hyvin ja oppia kuuntelemaan enkeleitä." Sitten meni hetki ja hän oli hiljaa kunnes kuului: "Apua, apua, apua" ja puhelu katkesi. Hän puhui yli 15 minuuttia, enkä muista kaikkea. Kun yritin kysyä häneltä jotain, hän ei reagoinut mitenkään vaan jatkoi omaa puhettaan,  niinkuin ei kuulisi.
Tiesin että tuo joka siellä puhui, ei ollut ystäväni, vaan kuoleman enkeli. Enkeli oli ajanut ystäväni sielun kehostaan pois. Hän oli lähtenyt tästä maailmasta.

Ystäväni äiti soitti minulle ja kertoi ettei hänen poikansa pysty liikkumaan eikä hän ole oma itsensä. Poika oli kaatunut lattialle puhelun jälkeen. Yritin rauhoitella hänen äitiään, vakuuttaa ettei ole mitään hätää. Kysyin äitiltä, että vastaako ystäväni jos hänelle puhuu. Vastaus oli kyllä. Käskin hänen äitiään kysymään, missä poika oli nyt. Poika vastasi että puistossa jossa on suihkulähde. Äiti antoi puhelimen pojalleen. Sanoin ystävälleni että kertoo mitä näkee. "Puiston. 6 tyyppiä. 14 kuukautta. Jyväskylä. Maailmojen kirja" Sanoin että tulen henkikeholla sinne ja kysyin näkeekö hän minua.  "Näen." Käskin häntä ottamaan minua kädestä. "Tule niin vien sinut kotiin." Hän ei löytänyt kotiin eikä päästy puistosta pois.

Soitin sitten Markolle. Hän käski sanoa pojan äidille että kaataa pojan vatsalle ja kasvoille vettä ja kutsua poikaa nimellä. Hieroa hänen vatsaansa. Marko sanoi että alkaa etsimään ystäväni sielua.
Soitin pojan äidille ja sanoin mitä Marko käski tehdä.
Marko sitten soitti takaisin ja sanoi että käski tuon enkelin puhutteluun. Hän oli sanonut enkelille että nyt lähdetään yhdessä etsimään pojan sielu takaisin kehoonsa.
Poika oli ehtinyt kauas, rajan toiselle puolelle. Poika oli siis hetken kuollut, ennenkuin hänet saatiin takaisin kehoonsa. Ystäväni oli eksynyt liian kauas sielunsuunnitelmastaan, ja siksi enkeli oli tullut hakemaan häntä pois.

Henkimaailma ei siis katso aikaa tai paikkaa, milloin pitää alkaa töihin. Itsekkin olin tuolloin kaupassa.

Tuon tapahtuman jälkeen tämän pojan luokse oli tullut useaksi päiväksi humanoidi. Hän oli tullut opettamaan poikaa ja ohjaamaan häntä lähemmäksi hänen elämäntehtäväänsä. Nyt poika pystyy keskustelemaan henkimaailman olentojen kanssa ja auttaa heitä.

1 kommentti:

  1. mahtava,että Sinun ja Markon kaltaisia on olemassa.Onneksi tämä ystävä pelastui teidän ansiosta..

    VastaaPoista