The English version of the blog: http://astudentofshaman.blogspot.fi/

perjantai 28. syyskuuta 2012

Markon energiahoito

Markon luokse oli tullut eräs nainen. Nainen kertoi että hänellä oli tosi pahoja rytmihäiriöitä, ja tuntee kuinka sydän "muljahtelee". Hän oli käynyt lääkärissä, jossa oli tehty kokeita ja annettu hänelle lääkkeet niihin rytmihäiriöihin. Nainen ei kuitenkaan kannattanut nyky lääketiedettä, ja halusi tulla Markolle vaihtoehtoishoitoon, kokeilemaan olisiko energiahoidosta apua.

Marko alkoi sitten katsomaan, mistä nämä rytmihäiriöt johtuvat. Hoidon aikana käytiin psyykkeen puolella, poistamassa stressiä. josta nämä häiriöt johtuivat. Noin 10 minuuttia hoidon alkamisesta, Markolle tuli viesti, että sydän pitää pysäyttää. Marko sanoi naiselle, että nyt saattaa tuntua vähän inhottavalta ja voi myös tuntua kipua. Hän katsoi Markoa hieman hämmästyneenä ja sanoi "ok". Sydän pysäytettiin, mutta veri jatkoi kiertämistä.
Nainen sanoi että tunsi kuinka sydäntä operoidaan, Marko vain sanoi että "eikö se ole hyvä."

10 minuutin hiljaisuuden jälkeen, nainen katsoi makea silmiin ja kysyi suoraan sydämestään: "Pitäisikö minun jo pökrätä, kun en tunne sydämen lyöntejä" Markoa hieman nauratti. Sydän käynnistettiin uudelleen.

Tuon hoidon jälkeen naisen rytmihäiriöt loppuivat.

Lisäsin tämän Markon kokemuksen tänne, osoittaakseni, mihin kaikkeen energiahoidoista voi saada apua. Ja ettei tämä ole niin "kuoleman vakavaa" työtä :)

1 kommentti:

  1. Wautsi! Pitäsköhän minun ottaa yhteys sun enoon? Mulla on ollu selittämättömiä rytmihäiriöitä teini iästä lähtien. Istun paikallani ja sydän alkaa "kiihdytteleen". On saatu sydän filmillekkin miten mun leposyke on 120.

    VastaaPoista