The English version of the blog: http://astudentofshaman.blogspot.fi/

tiistai 25. syyskuuta 2012

marko pellikainen

Kirjoitan lyhyen pätkän tänne myös enostani. Marko on "melko" tunnettu näissä henkisissä piireissä, mutta kirjoitan lyhyen kuvauksen niille jotka eivät tiedä/tunne.

Marko on toiminut toistakymmentä vuotta henkimaailman parissa.Häntä on henkimaailma ohjannut shamanismin pariin ja hänestä on luonnollisinta toimia shamaanitekniikoiden kanssa. Ne ovat hänelle tuttuja elementtejä. Hän toimii minulle myös opettajana ja esikuvana.

Minun ja Markon "ensitapaaminen" oli 22.3.12. Sitä ennen olimme puhuneet vain puhelimen kautta. Kun hän tuli ouluun, odotimme sukulaisteni kanssa häntä kuin lapsena joulupukkia. Make opetti meille kuinka tasapainotetaan chakroja, teki kanssamme shamaani matkoja, ja avasi portit tuonpuoleiseen, josta tuli sitten tästä maailmasta jo poistuneet ystävät ja sukulaiset meitä tervehtimään. Saimme heiltä viestejä ja kaikilla oli tunteet pinnassa. Sitten Marko sulki portit ja jäimme juttelemaan ja kyselemään häneltä meidän mieltä askarruttavia kysymyksitä. Tein Markolle energiahoidonkin tuolloin.

Haluan tässä lopuksi kertoa, että kaikki mitä teemme henkimaailman kanssa on kiinni tekniikoista. Erilaisiin tilanteisiin on erilaiset tekniikat. Eli tämä koko elämä on yhtä oppimista, opettelua ja tekemistä.

2 kommenttia:

  1. Shamaaniksi opiskelu kestää monia vuosia ja todellista herkkyyttä ja epäitsekkyyttä. Monista ei edes tule koskaan shamaaneja vaikka olisivat opiskelleet vuosia, siihen kuuluu oma elämän kokemus ja varsinkin tuo oman sydänmen kuuntelu. Yksin olemista ja meditaatiota useita useita tunteja. Myöskin psykologian opiskelua ja anatomiaa.

    VastaaPoista
  2. Itseäni en pidäkkään shamaanina vaan oppilaana. En tiedä tuleeko minusta vielä tässä elämässä shamaania, vaiko vasta seuraavissa jos niin valitsen. Kuten tuossa tekstissä kirjoitin, Marko on toiminut shamanismin parissa toistakymmentä vuotta. Häntä on henkimaailma opettanut paljon, ja ohjannut tuohon shamanismiin, joka tuntuukin hänelle luonnollisimmalta. hieno kommentti:) kiitos!

    VastaaPoista