The English version of the blog: http://astudentofshaman.blogspot.fi/

keskiviikko 26. syyskuuta 2012

ensimmäinen onnistuminen

Menin käymään yhden ystävän luona, kahvittelimme ja juttelimme, kunnes näin nuoren naisen hengen. Hän käveli eestakaisin hermostuneen näköisenä. Alkoi koputella että keskittäisin huomioni häneen. Ajattelin että miten minä osaan häntä auttaa kun en ymmärrä mitä hän haluaa. Aloin kuitenkin keskittymään. Hän näytti minulle miten hän oli kuollut. Hänet oli murhattu siihen asuntoon, eikä hän päässyt sieltä itse pois.
Nainen näytti että joku mies oli tukehduttanut hänet tyynyllä. Kysyin häneltä että voinko minä auttaa sinua jotenkin. Hän vastasi kyllä ja sain hänet autettua kohti valoa. En tiennyt silloin että miten sen tein, henkimaailma varmasti auttoi minua. Se oli ensimmäinen kerta kun sain autettua jotakin henkeä.

Muutama päivä tämän jälkeen, menin isäni luokse yöksi. Olimme laittamassa nukkumaan siskoni kanssa, ja viereeni tuli noin 13v pojan henki. Hän oli tehnyt itsemurhan tuossa asunnossa. Hän kertoi että hänen isänsä oli ollut väkivaltainen alkoholisti, ja että hän oli mennyt usein kaappiin häntä piiloon. Hänen äitinsä oli kuollut kun hän oli pieni. Häntä oli kiusattu koulussa eikä hän jaksanut enään. Poika ei tuntenut kuuluvansa mihinkään.Ohjasin hänet eteenpäin.

Poikani oli myös yötä tuolla tuolloin. Hän heräsi aamulla 5 aikaan ottamaan pullon maitoa. Annoin sen hänelle ja menin takaisin siskoni viereen nukkumaan. Siskoni puhelin alkoi soimaan. Hän ei herännyt siihen. Katsoin että kuka siellä tähän aikaan soittaa, Näytössä luki Antton ja soittajan puhelin numero. Hän soitti monta kertaa ja herätin siskoni että vastaisi jos jollakin on hätä. Hän vain painoi puhelun kiinni ja jatkoi unia. Aamulla kysyin että kuka siellä soitteli niin aikaisin. Hän katsoi puhelutietoja, eikä siellä ollut tullut puheluita. (Kun hänelle soittaa se näyttö on erilainen mitä se oli silloin yöllä. Eikä hänellä ollut tallennettu ketään Anttonia. )
Kysyin sitten Markolta että mitä tämä tarkoitti. Soittaja oli se poika jonka ohjasin valoon. Hän olisi halunut kiittää. Kiittelin Markoa avusta ja lopetimme puhelun.

 Tuli itselle tosi hyvä olo kun tiesi että voi ja osaa auttaa heitä. Tätä työtä minä teen tänäkin päivänä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti