The English version of the blog: http://astudentofshaman.blogspot.fi/

sunnuntai 12. tammikuuta 2014

Shamanismista

On tieteellisestikin todistettu että shamaaneja on ollut äitimaan tasolla jo ainakin 50000 vuotta. Alun perin noituus ja shamanismi kulkivat käsi kädessä. Jossain vaiheessa nämä erottuivat toisistaan, osa alkoi harjottamaan mustaa magiaa, osa valkoista magiaa ja osa shamanismia. Eli tuli kolme erilaista oppikuntaa. 

Mustan magian harjoittajat alkoivat tasapainottamaan äiti maan ja ihmiskunnan energioita matalemmilta energiatason tietoisuuksista. Valkoiset noidan alkoivat korkeammilta tasoilta myös tasapainottamaan äitimaan energioita. Nyt on vastakohdat valmiina. ja sitten on ns. keskitie jossa ihmisryhmä säilytti esim. shamanismin ja noituuden yhdessä, eli hallitsi molemmat tekniikat. Tästä pääsemmekin tämän hetken käänteiseen noituuteen, jota me myös harjoitamme. Eli kun on kyse esim. kirouksista, mitä on yllättävän paljon ihmisissä ja maaperissä. Esimerkkinä mystiset sairaudet mihin ei ole nykylääketieteellä vastausta. Tässä vaiheessa yleensä turvaudutaan shamaanien apuun.

Kirouksien purkamisessa sinun täytyy tuntea tekniikka miten se on tehty. Ei ole väliä kuka sen on tehnyt. Shamaanin täytyy alkaa purkamaan sitä kirousta käänteisesti, silloin energia pääsee vapautumaan ja maailman kaikkeudesta joku ottaa sen energian käyttöön ja jatkaa luomistyötään.

Pienikin manaus ajatuksilla esim. naapuriasi,ystävääsi/työn antajaa kohtaan, on jo ensimmäisen asteen kirousta. Mieti siis tarkkaan haluatko ottaa seuraukset vastaan itsellesi mitä kirous tuo tullessaan. Loppupeleissä se kuitenkin kohdistuu itseesi.

1 kommentti:

  1. Hei! Olisimme kaverini kanssa kiinnostuneita henkimaailmasta. Miten pystyisimme kehittämään taitojamme ja mistä tiedämme, että kuuluuko meidän edes tutustua tähän aiheeseen enemmän. Huomaatko kun olemme ajatelleet sinua monena päivänä. Ymmärrämme jos et halua auttaa meitä, omien kiireidesi keskellä, mutta halusimme vain tietää asiasta lisää.Sano suoraan jos ei kiinnosta sitten nii ei aleta piinaamaan sua :D

    VastaaPoista