The English version of the blog: http://astudentofshaman.blogspot.fi/

torstai 24. lokakuuta 2013

Tietoiseen tekemiseen

Olen tehnyt unisieppareita tilauksesta jonkin aikaa ja vihkinyt ne henkilökohtaiseen käyttöön ja ladannut niihin kullekkin sopivat energiat. Marko soitti minulle ja antoi tähän liittyvän tehtävän. Hän sanoi minulle että minun täytyy tuoda hänelle tietty taivaankappale. Ei mitään muuta. En ymmärtänyt tuota tehtävää. (Se oli tosi vaikea, mutta kun ymmärsin sen pääsin taas eteenpäin itseni kehityksessä.) Koitin miettiä ja saada sitä aukeamaan. Kolmantena päivänä ymmärsin mitä se tarkoitti. Vastaus oli:

-pyramidi jossa jokainen sivu oli erin värinen
-ruusu
-kasa hiekkaa
-vesitippa
-leivos
-metsä
-polku
-ovenkahva
-ovi
-rotta joka tasapainoilee laudalla

Miten tämä liitty sieppareihin? Marko kertoi että olin niin uppoutunut niiden tekoon että olin saanut tuon tietoisuuden auki menemällä äiti maan kautta kuuhun ja eteenpäin ja saanut nuo 10 energiaa käyttööni. Jokainen nuista yllämainituista vastaa siis yhtä uutta energiaa. ja näitä energioita käytän mm. sieppareiden teossa ja yleisesti äitimaan/ihmiskunnan palvelemiseen.


Miettikää omia tekemisiänne ja oivalluksianne ja miten päädyit siihen oivallukseen. Kuten minun tapauksessani etsin näitä energioita tietämättäni päivätasolla, kunnes kävin tämän keskustelun Markon kanssa. Sitten se muuttui tietoiseksi tekemiseksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti