The English version of the blog: http://astudentofshaman.blogspot.fi/

maanantai 1. heinäkuuta 2013

Peikkopojan tapaaminen

Peikkopoika  tuli tähän äsken. Minulla oli parvekkeen ovi auki ja näin kuinka hän kurkisteli oven takaa. Pyysin hänet peremmälle ja toivotin tervetulleeksi. Hän laittoi oven perässään kiinni. Sanoin hänelle että olisi sen saanut jättää auki, koska sisällä on niin kuuma. Peikko vastasi että eikö teillä ole tapana sulkea tullessanne ovea perässä, onhan se kohteliasta. Nauroin. Oli ihana saada hänet kylään pitkästä aikaa! Peikko kertoi että hän on tavanut peikkotytön. Onnittelin häntä ja hän sanoi että :Niin.. Tyttö raukka on niin ihastunut minuun. Pojalla oli ollut kuulemma paljon kiireitä, mm maanviljelyä ja eläinten kesytystä, ettei hön ollut ehtinyt vierailla.

Hän toi tullessaan viestin:  Et pysäytä äänellä ketään joka on kuuro. Et pelota ulkonäöllä ketään joka on sokea. Et satuta lyömällä halvaantunutta. Pelätyimpiä ovat hiljaiset ja huomaamattomat.


Rakkautta on monella tasolla. Tässä esimerkki luonnonhengistä. Eläinkunta, ihmiskunta, valomaailmat,. Rakkaus energia vaikuttaa monilla eri tasolla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti