The English version of the blog: http://astudentofshaman.blogspot.fi/

lauantai 19. tammikuuta 2013

Ihmeellisyyksiä

Viikko sitten sattui muutama erikoinen juttu.
    Olin menossa nukkumaan, ja näin fyysisin silmin kuinka meille tuli vihreä olio jolla oli musta pitkä kaapu päällä. Säikähdin,  käänsin katseeni pois ja mietin että nyt tuli varmasti kuolema kylään. Päätin katsoa oliota uudestaan ja huomasin että se olikin humanoidi ja että Marko oli olennon takana, jolloin rauhotuin ja luin heidän energiansa.

Humanoidi tuli sängyn päähän ja alkoi tekemään hoitoa jaloilleni. Jalkani menivät tulikuumiksi, ja käskin miestäni kokeilemaan (Yleensä jalkani ovat aina jäässä). Marko tuli olion viereen ja jatkoi hoitoa. Hän laittoi isovarpaaseeni pultin ja sanoi että "Raskas rakenne pysyy pystyssä". Kysyin että mitä te oikein teette, he käskivät katsomaan. Henkikeholla menin sängyn päätyyn ja Marko näytti minulle tiettyä paikkaa jalassa. Siinä kohdassa oli punainen ja sininen vipu suoraan luussa kiinni. "Tästä hallitaan ääreisverenkiertoa, vaihda vipujen paikkoja." Vaihdoin ja jalkani menivät kylmiksi. "Uudestaan." Ja jalkani menivät jälleen kuumiksi. Tämä oli minusta niin erikoista ja hauskaa että vaihtelin pitkään vipujen paikkoja ja mieheni kokeili ja ihmetteli kuinka pystyn yhtäkkiä vaihtamaan jalkojen lämpötiloja.

Tämä näytettiin minulle ilmeisesti siksi että pystyn hallitsemaan näin myös verenpainetta ja sen pitäisi helpottaa jotenkin raskauttani.

Toinen erikoinen juttu viikon sisään sattui Makelle. Hän oli tupakilla ja yhtäkkiä vatsaan tuli kova kipu ja hopeanharmaa olento tuli Markon vatsan sisältä ja  kopsahti lumihankeen. Hän kuuli fyysisin korvin ja se kuulosti siltä kuin joku olisi heittänyt märän takin lumihankeen. Olento hyppäsi pystyyn ja muuttui portiksi, joka oli pyöreä, noin ruokalautasen kokoinen. Sen keskellä oli kullan keltasia symboleja ja energiasäikeitä, jotka elivät. Markoa kehotettiin menemään siitä läpi fyysisen kehon kanssa. Ensin hän mietti että jos laittaisi sormen siitä läpi, mutta päätti olla toteuttamatta sitäkään.Portti oli siinä noin 6 sekuntia, ja monesti kehotettiin menemään läpi fyysisen kehon kanssa, mutta hän päätti polttaa savukkeen loppuun ja mennä katsomaan telkkaria.

4 kommenttia:

 1. Kannattaa lopettaa se pilven polttelu.

  VastaaPoista
 2. Anonyymi, sinä et tunne kyseisiä ihmisiä joten on tosi ikävää että luulet tuntevasi. Kerta ajatusmaailmasi on noin ahdasmielinen, pidä naurettavat luulot itselläsi. Onko kenties itselläsi ongelmia pilvenpolttelun kanssa?

  VastaaPoista
 3. No kielii vaan ahdasmielisyydestä anonyymin kommentti, vielä on matkaa henkisessä kehityksessä :) vielä tulee se päiväkin kun itse tarvitsee apua henkimaailmasta ja "pilvenpössyttelijöiltä" :D
  Sitävastoin kiitos blogistasi vaikka ei tule jälkeä jätettyäkään niin lueskelen kyllä ahkerasti. <3
  Mukava seurata kuinka kehitys muilla etenee, vaikka nyt on alkanutkin porukka ympärillä suunsa avaamaan ja yhä enemmän huomaan ympärilläni pyörivien ihmisten pohtivan samoja asioita kuin itsekin, mutta on nämä vaan niin ihmeellisiä ja "uusia" juttuja että kiitos sinulle kun avaat meille omaa polkuasi <3

  VastaaPoista
 4. nooh, ei kai yhdestä kommentista kannata noin hermostua :)
  meitä on moneksi ja monessa on meitä ;)

  VastaaPoista