The English version of the blog: http://astudentofshaman.blogspot.fi/

torstai 29. marraskuuta 2012

Ajatukset (ja vastaus edelliseen tehtävään)

Ensinnäkin haluan kiittää kaikkia lukijoita- 10000 sivun katselua tuli täyteen!

Marko opetti minulle miten luetaan ajatuksia. Se ehkä kuulostaa helpolta, muttei sitä ole. Olen yrittänyt harjoitella sitä mieheni kanssa. "Ajattele nyt jotain numeroa, nyt hedelmää." Tuommoisista on helppo aloittaa.

Miksi tämä on tärkeää? Kun kohtaan uusia ihmisiä, eli vanhoja ihmisiä entisistä elämistä, tiedän mitä he ajatuksillaan edustavat, mikä ryhmittymä on ihmisen ajatusten takana ja silloin tiedän minkä energian otan kussakin tilanteessa tai tapauksessa käyttööni.
   Esimerkiksi me kommunikoimme henkimaailman kanssa ajatuksilla, koska ajatuksetkin ovat vain energiaa. Ihminen on sitä mitä hän ajattelee.

Tätä ei opetettu minulle siksi että voisin udella ihmisten ajatuksia, vaan siksi että joudumme joskus kohtaamaan esim. koomapotilaita, ujoja ihmisiä tai lapsia jotka ei ehkä uskalla/osaa kertoa itsestään ja silloin täytyy turvautua tähän tekniikkaan.

Ja lopuksi vastaus edellisen kirjoituksen tehtävään: Siihen ei ole yhtä ainutta vastautta. Vastaus on sinussa itsessäsi. Vastaukset riippuvat siitä että millä energiatasolla ihminen on. Jos huomaat itsessäsi sisäisen muutoksen, silloin viivat muuttavat paikkaa.

Lopullinen vastaus on täydellinen harmonia.

2 kommenttia:

  1. Arvasin ton vastauksen heti kun näin tehtävän, mutta silti piti koittaa xD Notta kiitos :)

    VastaaPoista
  2. muutamina iltoina kääntelin jväääntelin. sitten tuli olo että nyt se on tässä. huomasin että muutamassa meditaatiossa ilmeisesti tuli pari vinkkiä.
    nyt järjestys odottaa milloin tulee muutoksen aika.

    VastaaPoista