The English version of the blog: http://astudentofshaman.blogspot.fi/

keskiviikko 26. syyskuuta 2012

kanavointia

(En muista tapahtuiko tämä ennen vai jälkeen tuon poltergeistin) Kaverini tuli meille kylään. Juttelimme henkimaailman asioista, ja kysyin häneltä sitten että tunteeko hän kylmän kohda oikealla puolellaan. Kaverini vastasi myöntävästi. Näin hänen kuolleen veljensä nojaavan häneen ja kerroin siitä.

 Veli halusi näyttää minulle asioita hänen elämästään. Hän näytti minulle  pyörän, jolla hän usein ilmeisesti pyöräili, teräasetta, jolla hän oli puukottanu jotakuta. Näin kuinka he pelasivat lapsena jalkapalloa, ja hän näytti myös  lapsuuden lempilelunsa. Kaikkea hänelle tärkeitä asioita, kavereita, tyttöystävän.
  Sitten kaverini äiti tuli paikalle, Hänkin oli poistunut tästä maailmasta, eikä ollut varmaa kuolinsyytä.
Tämä nainen näytti minulle kuinka hän oli kuollut; Näin paikan johon hän menehtyi, ja syyn. Hän myös näytti tilanteita elämästään. Näin keittiön kaapit, ja katsoin kun hän otti puukon ja puukotti sillä miestä. Tätä naista ohjasivat pirut ajatusten kautta tuohon tekoon. Näin kuinka pirut käskivät häntä tekemään muitakin pahoja tekoja.

Paikalle tuli myös yksi humanoidi ja yksi paha henki. Tämä paha henki oli lähestynyt kaveriani, niin että hän tunsi sen jopa fyysisesti. Valmistauduin ajamaan häntä pois, mutta hän lähtikin helpotuksekseni itse. Humanoidi vain oli taustalla ja katseli.
Muutama muukin henki pistäytyi siinä, muttei puhunut mitään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti