The English version of the blog: http://astudentofshaman.blogspot.fi/

maanantai 2. syyskuuta 2013

Puhelin

Tänään poikani leikkipuhelin alkoi soimaan. Henkimaailmasta sanottiin että sinulle on puhelu, vastaa. Tuijotin leikkipuhelinta ja annoin asian olla. Hetkenpäästä puhelin soi uudestaan ja taas käskettiin vastaamaan. Tuli hieman tyhmä olo kun laitoin leikki puhelimen korvalleni. Siitä kuului epäselvää rätinää. Sitten käskettiin vastaamaan toiseen puhelimeen, omaani. Laitoin luurin korvalle ja taas sama rätinä josta ei saanut selvää.

Soitin Markolle. Make käski koittaa että saanko sen viestin koneen kautta.(Olento oli niin korkealta ettei hän pääse tänne tasolle, joten hän ottaa yhteyttä sähkölaiteiden kautta.) Puhelun aikana käskettiin vastaanottamaan se puhelu jota olin yrittänyt.
  Puhelun jälkeen se sama toistettiin vielä kaksi kertaa ja sen jälkeen he sanoivat että sinulle on saapunut sähköposti.

Ajattelin että mitenhän saan keskityttyä siihen viestiin kun isompi lapsi vaatii leikkikaveria ja vauva itkeskelee. Päätin pyytää lasten oppaita viihdyttämään lapsia sillä aikaa kun yritän saada sen viestin. Samantien vauva nukahti ja isompi lapsi meni leikkimään ja kävi selvästi jonkun kanssa keskustelua.

Menin koneelle ja sain sen viestin kanavoitua;


Te maan lapset kuunnelkaa. Lähestyn teitä kauttasi jotta voisitte miettiä minne päin olette menossa. Onko sota tai raha  mielestänne ratkaisu kaikkeen mitä tapahtuu? Miten käy henkiselle kasvulle jos teidät sokaisee raha ja valta? Kun teidän kehonne kuolee, mitä te silloin enää teette materialla? Luulette että se tuo onnen. Se voi tuoda sen tunteen  hetkeksi, mutta oletko miettinyt että sen tunteen voi saada muullakin tapaa?

Raha pyörittää maailmaanne ja unohdatte itsenne. Annatte maanne johtajien johtaa itse miettimättä asioita ollenkaan. Luotatte sokeasti että he tekevät oikein. Annatte lääketehtaiden myrkyttää lääkkeenne ja ruokateollisuuden saastuttaa ruokanne. Nyt on aika kysyä kuka olen ja löytää itseni.

Onko oikein että muut päättävät puolestasi miten tulee olla ja mitä tehdä. Tätä varten teille on annettu oma vapaa tahto. Vapaus valita. Käyttäkää sitä.

1 kommentti:

  1. kuuma heitto tähän maailman vaiheeseen..uutisia ei edes viitsi seurata kun tuntuu että missään ei ihmistä kunnioiteta, ihmisella ei ole mitään arvoa. rauhaa ja rakkautta saisi lähettää ihan työkseen kaikki ketkä vaan kykenee.
    Mutta tulipa entistä iloisempi ja kiitollisempi olo viikonlopun metsän sadosta jonka ystävällisesti sain kerätä, sieniä ja mustikoita njam :)

    VastaaPoista