The English version of the blog: http://astudentofshaman.blogspot.fi/

tiistai 4. kesäkuuta 2013

Noidan voimateko

Markolle soitti joku ihminen ja kertoi että on etsinyt häntä ja hänen oppilastaan ja tämän lasta. Tästä alkoi tapahtumien sarja. Musta noita puhui tämän ihmisen kautta. Hän soitti ja varoitti että on löytänyt meidät. Noita irtaantui tästä ihmisestä ja tämä ihminen vapautui, eli hänelle palautui oma tahto.

Marko joutui heti hyökkäyksen kohteeksi. Ja siitä alkoi raju energioiden vaihto. Noita yritti vaikuttaa Markon psyykkeeseen ja hajottaa sen. Hänellä tuntui myös kehossa erilaisia fyysisiä kipuja. Tässä tapahtui jopa meidän mittapuullamme hurjia juttuja, jotka jätän tässä mainitsematta.

Marko lukitsi noidan salaiseen paikkaan, josta se melkein pääsi irti. Marko soitti ja pyysi minua auttamaan jotta saadaan lukitus pysymään. Mielestäni tämä oli hyvin pelottava kokemus joka nosti minussa omia vanhoja pelkoenergioita. Kun tilanne oli ohi,  tultiin meille sanomaan valomaailmasta että nyt meillä on omat energiat täydellisessä harmoniassa vastaenergian vastavoimaan ja että nytten alkaa 1000 vuotinen rauha meille, mikä mahdollistaa valtavan henkisen kasvun ja kehityksen.

Tänään kun heräsin kurkussa ja keuhkoissa oli polttava kipu. Tunnustelin energiaa ja mielestäni se oli vanhaa pelkoa entisistä elämistä joka oli nousemassa. Soitin Markolle ja pyysin hänen apuaan nostamaan tämän energian pois kokonaan. Hoidon aikana Makelle tuli tonttu joka oli hyvin arvostettu omiensa piirissä. Hän halusi myös tavata minut ja käydä kiittämässä henkilökohtaisesti meitä molempia viikonlopun tapahtumista ja vapautumisesta. Tämä noita oli pitänyt eteläsuomenalueella pelon ja tyrannin vallassa luonnonhenkiä. Nyt kun saimme noidan lukittua niin tonttu ilmoitti että tuhat vuotinen rauha koskee myös heitä ja he saivat vapaan tahtonsa takaisin. "Vastapalveluksena" tonttuherra kutsui meidät hänen perheensä luokse rauhottumaan/meditoimaan koska vain.

Henkinen kasvu tapahtuu aina omien kokemusten ja tekojen kautta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti