The English version of the blog: http://astudentofshaman.blogspot.fi/

sunnuntai 7. huhtikuuta 2013

Tarkkuutta työhön

Kun ihminen saavuttaa tällä tasolla päivätietoisuudessa henkimaailman, ihminen on täynnä haasteita.
Mitä tehdä tai ketä palvella/kanavoida? Monet siviilisaatiot/ryhmät haluavat ja lähestyvät sinua ja haluavat tuoda heidän tietoisuuttaan kauttasi ihmiskunnalle. Näin on ollut ja tulee aina olemaan. Tässä kohtaa ihminen on haavoittuvaisin, mitä tehdä tai ketä uskoa, mikä on totta, mikä mielikuvitusta? Mikä omaa sielutietoisuutta, kuka on oppaani? Olenko itse kuinka puhdas, ketä edustan ajatuksillani? Monet meistä haluavat edustaa valoa, valkoista veljeskuntaa,  kanavoida heidän tietouttaan. Mistä sitten tiedän tuleeko henkiolento valosta? Yksi tehokas tapa on testata henkiolento. Olet jo sen verran auki että pystyt tuntemaan olennon energian, onko siinä rakkautta? Tämä on varmin ja turvallisin tekniikka tutustua olentoon.
Esim. Kun tapaat uuden ihmisen sinähän tutkit häntä mietteilläsi ja yrität saada selkoa hänestä etkä ala ensimmäisenä julistamaan hänen sanomaansa ja pitämään häntä jeesuksena, kuten monille käy kun puhume henkiolennon kohtaamisesta.

Musta enkeli voi tulla valon muodossa mutta hän ei pysty tuottamaan rakkautta. Samoin valkoinen enkeli voi tulla mustan muodossa, mutta hän ei voi piilottaa rakkautta. Puhutaan mustasta ja valkoisesta voimasta. Kummallakin puolella on sama tieto asioiden kulusta. Eli jos haluat palvella valkoista voimaa, testaa olennon energia ja jos haluat edustaa mustaa voimaa ,mitäpä sitä testailemaan.

Tiedän tapauksen kun pyhähenki tappoi ihmisen. Tiedän tapauksen kun ns. Saatana pelasti ihmisen, ilman vastapalvelusta tai vaatimusta. Kanavoidessa on yleensä kyse maailmankaikkeuden tasapainosta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti