The English version of the blog: http://astudentofshaman.blogspot.fi/

tiistai 20. marraskuuta 2012

Ryhmä energiahoito/ Kuukorento

Tein ensimmäisen kaukoryhmähoidon viimeviikolla. Tein hoidon rummun kanssa ja siinä oli hoidettavana 6 ihmistä.
 Huomasin siinä kuinka paljon rumpu vahvistaa omia energioitani! Hoidon aikana kehoani poltti ja sain hoidon aikana monia kanavointeja hoidettavien oppailta, mutta eipä siinä ota selvää kenelle mikäkin viesti kuului.

Se mikä tuossa oli huikeaa, niin kaikki saivat jotakin tuntemuksia. Myös he jotka eivät ole ennen tunteneet energioita. (Mikä ei loppupeleissä kuitenkaan ole tärkeää, vaan se että hoito menee kuitenkin perille.)

Tuo oli ylipäätään ensimmäinen hoitokerta rummun kanssa. Huomaan itsessäni suuren muutoksen, osittain rummun takia, osittain siksi koska minulta on nostettu jälleen energiatasoa.

-------------------------------------------------------------------------------------

Kuten olen jo aiemmin maininnut, käyn sillointällöin tekemässä Oulussa Kuukorento nimisessä liikkeessä menneet elämät tulkintoja. Kävin siellä eilen tekemässä tulkintoja ja huomasin siinäkin kuinka paljon oma energiatasoni on noussut. Oppaiden viestit tulivat todella helposti. Kaikki mitä minulle kerrottiin ja näytettiin tuli niin selvästi ettei tarvinnut kertaakaan epäröidä että tulkitsinko oikein. (Joskus tulee viestejä jotka ovat hieman epäselviä ja pitää tarkistaa että tarkoititko näin.)

Heräämisen aikoihin olin hyvin epäröivä kun minulle sanottiin että tulen tekemään näitä töitä. En uskonut että minusta voisi tulla näkijä/parantaja. Näin siinä sitten kävi!

Älkää koskaan lakatko luottamasta tai uskomasta omiin kykyihin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti