The English version of the blog: http://astudentofshaman.blogspot.fi/

maanantai 8. lokakuuta 2012

Tarina pienestä miehestä

Tämän tekstin on äitini Jaana Mellajärvi kanavoinut 7.10.-12. Tämän tarinan on kertonut henki nimltä mc Mika, joka on kuollut 1983. Teksti on kirjoitettu automaatiokirjoituksella.

"Tarina pienestä miehestä, joka asui ullakolla. Pienen pieni mies istui yksin hylättynä vanhan kirstun päällä, ja ihmetteli maailman menoa. Poltti piippua ja huokaili taas maailman menoa. Jossain kaukana odotti pienen pieni enkeli, ja mietti maailman menoa. Yksin ja hylättynä. Milloin pienen pieni mies ja enkeli kohtaavat. Enkeli poltti aamulla piippua, ja huokaisi itsekseen, kuka minua rakastaisi? Olen yksin täällä ja haluan jonkun luokseni. Pienen pieni mies poistui ullakolta läheiseen metsään, ja kuka odotti kannon nokassa, pienen pieni piippua polttava enkeli. Näin kaksi yksinäistä löysi toisensa. Pienen pieni piippua polttava mies, ja pienen pieni piippua polttava enkeli."
 Mc mc mc Mika 1983. Itse keksimä tarina, kauan kauan sitten olin yksinäinen ja tarina kertoo tuosta ajasta. Kuolin yksinäni ja olen pahoillani.

Tämä tarina kertoo toivosta, siitä että emme ole yksin, vaikka siltä joskus tuntuisi. Aina on enkeleitä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti