The English version of the blog: http://astudentofshaman.blogspot.fi/

tiistai 16. lokakuuta 2012

Opetuksia

Kaikki oppini eivät tule hereillä ollessa. Marko tulee monesti opettamaan minua unien kautta. Tässä esimerkkejä;

Joku aika sitten näin unta, että istuttiin Markon kanssa koulussa. Hän piti minulle luennon erilaisista energioista. Sitten minun piti tehdä koe.  "Millainen energia puilla on? Entä kivillä?" Hankalia kysymyksiä, kun en muistanut että tuosta olisi edes puhuttu "tunnilla". Läpäisin kuitenkin testin.

Muutaman yön päästä:
Edessäni oli 8 kaunista, vanhaa, puista ruukkua, josta hohti erivärisiä valoja. Marko sanoi että ne oli erilaisia energioita. Hän opetti minulle mihin niitä käytetään.
Sitten tuli 6 samanlaista ruukkua. Niissä ruukuissa oli erilaisia yrttejä. Hän opetti mihin vaivoihin niitä käytettiin, mihin niistä oli apua.
Tuon opetuksen jälkeen tuli vielä 12 samanlaista ruukkua. "Näissä ruukuissa on tekniikoita, jotka sinun tulee opetella." Käytiin sitten niitä tekniikoita läpi. Opettelin käyttämään niitä siinä unessa. Nykyään osaan käyttää nuita unessa oppimiani tekniikoita hoidoissa, tulkinnoissa, jne.

Yksi yö kuitenkin pääsin opettamaan Markoa! Istuimme autossa, Marko ajoi. En muista enää, mitä kaikkea osasin Makelle opettaa, mutta ne opit tulevat päivä tietoisuuteen, kun on tarkoitus.

Eli opettelen yöt ja päivät erilaisia tekniikoita.

Tämä on täyttä työtä mitä teemme.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti