The English version of the blog: http://astudentofshaman.blogspot.fi/

lauantai 27. lokakuuta 2012

Harmaan alueen humanoidi.

Tämä alkoi jo kuukausi sitten, kun autoin valon puolen humanoideja. Auttamis sopimus kuului sielunsuunnitelmaani. Tehtäväni oli hyvin vaativa, mutta selvisin siitä hyvin. Kun sain tehtäväni suoritettua, Ilmestyi välittömästi harmaan(negatiivisen) alueen humanoideja kotiini.

Ensin he vain seisoivat rivissä sänkyni päädyssä monta päivää. Minua oli jo varoitettu näistä (epäile seuraajia, 8 ufoa.) humanoideista. Noin viikon päästä yksi näistä humanoideista kysyi voinko auttaa heitä. Kieltäydyin ja sanoin, että olen jo tehtäväni suorittanut. He eivät hyväksyneet kieltävää vastausta. "sinun täytyy." Muutaman päivän intimme asiasta, kunnes he yrittivät alkaa väkisin muuttamaan ja nostamaan energia tasoani. He estivät kaikkien muiden henkimaailman olentojen pääsyn luokseni. Koitin tehdä suojauksia ja estää heitä tulemasta, mutta turhaan.

Kun tulin tänne Markon ja Tuulan luokse, ja olin illalla menossa nukkumaan, he tulivat tänne. He puhuivat galaktista kieltä. Sanoin etten ymmärrä ja jos ette suomea puhu, ovi on tuossa. Sitten löytyikin se suomenkielen taito. "Tarvitset apuamme. Autamme sinua, Pegasus." Sanoin jälleen etten tarvitse apua, ja käskin heitä menemään pois. "Pidä sitten energiasi!" Kuului vastaus.

Tänään olin menossa päiväunille, ja huoneeseeni tuli 3 nuita humanoideja. 2 tarttui minua käsistäni niin lujaa että minulla on kahden kolmisormisen humanoidin kädenjälki mustelmat. Käteni jäätyivät siitä kohtaa. Sitten he laittoivat silmäni taakse valo piikin. Tuon jälkeen nousin sängystä kertomaan Markolle asiasta. Marko kokeili käsiäni ja huomasi mustelmat. "Tuula tule katsomaan! Tytön kädet on ihan kylmät ja mustelmilla." Marko alkoi ajamaan humanoidien energioita pois minusta. Kädestäni nousi humanoidin pää. (Humanoidit ovat tarkkailleet minua puhelimeni kautta.) Marko halusi saada varmistuksen ystävältään, että oliko hänen tietous oikein tulkittua. Niimpä he Tuulan kanssa soittivat puhelun. Tämä ystävä työskentelee paljon valonpuolen humanoidien kanssa. Hän lupasi auttaa humanoidien karkottamisessa.

Mies tuli henkikeholla tänne, yläkertaan, huoneeseen jossa nukuin ja missä ne humanoidit olivat.
Mies yritti karkottaa heitä ensin yksin, ja sitten haki Markon apuun. Marko nappasi rummun käteensä ja lähti ystävänsä avuksi. (Kun hänen ystävänsä pyysi Maken apuun, kuulin Markon ajatukset. "V***u! Ei muuten minun kodissa!" Tunsin sen päättäväisyyden ja raivon.) Kysyin tulenko avuksi. "Ei tarvi!"
Humanoidit olivat "parkkeeranneet" aluksensa talon katolle. Marko ja hänen ystävänsä onnistuivat karkotuksessa.

Tuon jälkeen mies kertoi tekniikan kuinka tehdä vahvat suojaukset tätä humanoidi rotua vastaan.
Teimme illalla muunnellusti näitä tekniikoita. Markolta kysyttiin henkimaailmasta että "tehdäänkö suojaukset vai mahtisuojaukset?" Mahti suojaukset tietenkin.

Tänään saimme viettää taas onnistuneen illan.

3 kommenttia:

 1. Eikö tämän perheen asiat ole liia outoja? Olisiko ammatti-avusta apua, jos äiti ja lapset ottavat osaa asiaan?!

  VastaaPoista
 2. Tarkoittaako käsien jäätyminen aina jonkun negatiivisen hengen läsnäoloa?

  VastaaPoista
 3. Osaisitko vastata kysymykseeni, jos kysäsen tällaisesta asiasta kun illuminati?
  Että onko illuminantin osallisena myös näitä "harmaan alueen humanoideja"..?
  Kun olen törmännyt näihin teorioihin, että osa illuminantin kannattajista oliskin humanoideja. Mutta itselle tuli ristiriitaista tietoa tästä, sillä en ihan käsittänyt humanoideja ns."negatiivisiksi olennoiksi".

  VastaaPoista